ΕΜΒΟΛΟΦΟΡΟΣ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ 200 L 4KW - 380V - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ


Καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής!
Οι συμπιεστές REDATS της FINI κατασκευάζονται στην Ιταλία από μια εταιρεία με εμπειρία άνω των 60 ετών στην παραγωγή αεροσυμπιεστών. Όλα τα προϊόντα REDATS της FINI κατασκευάζονται αποκλειστικά από Ιταλούς μηχανικούς - ξεκινώντας από το έργο, επιλογή υλικών, διάφορα ανταλλακτικά, καθώς και τις τελικές πινελιές ή τον ποιοτικό έλεγχο.
Εφαρμογή
Οι συμπιεστές REDATS από FINI έχουν ιμάντα κίνησης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μικρές υπηρεσίες που δεν έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση αέρα. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων αυτής της συσκευής, υπάρχουν: μικρό μέγεθος, καλή ποιότητα υλικών, καθώς και υψηλή αντοχή της αντλίας.
Κορυφαία στάνταρ
Οι βαλβίδες είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και ο στροφαλοφόρος άξονας παρέχει τέλεια ζυγοστάθμιση, καθώς είναι κατασκευασμένος από μονή χύτευση. Επιπλέον, ο κύριος κύλινδρος απομακρύνει τη θερμότητα, γεγονός που βελτιώνει τη συνολική ανθεκτικότητα του συμπιεστή.
Δεν υπάρχει κίνδυνος υπερθέρμανσης
Υπάρχει ένας πολύ αποδοτικός ανεμιστήρας με τεράστια διάμετρο, οπότε εξαλείφει τον κίνδυνο υπερθέρμανσης. Εκτός από αυτό, ο συμπιεστής είναι εξοπλισμένος με έναν ηλεκτρομηχανικό προστάτη από την εταιρεία TEK και ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό φίλτρο αέρα που μειώνει το επίπεδο θορύβου.
 

Τιμή: 0,00€

Προτεινόμενα